Waltzelle

Kristiina Keskisen laadukas tamma Waltzelle oli luonani valmisteltavana kantakirjaukseen. Esitin hevosen kantakirjauksessa keväällä 2014 yhdessä Jonathan Silfverin kanssa. Waltzelle palkittiin I-palkinnolla saaden hyvät arvostelut.

Spawn

Spawn oli luonani valmisteltavana oripäiville 2014 yhteistyössä Madis Mornan kanssa. Spawnin esitti oripäivillä Jonathan Silfver ja esteillä Madis Morna. Ori hyväksyttiin jalostukseen!

Kuva Sina Nummela

Doyher Bay Boy

Doyher Bay Boy on yksi ratsutettavista, jota työstämme yhdessä Madis Mornan kanssa. Bay Boy otti luokan 100 cm voiton Riders Innin puitteissa huippuajalla 15.8.2015.

Kuva: Sina Nummela, ratsastaja:Madis Morna

Kuva: Sina Nummela, ratsastaja:Madis Morna

Kuva: Sina Nummela

Kuva: Sina Nummela

Kuva: Sina Nummela

Doyher Cream Girl

Valmistelin ja esitin connemaratamma Doyher Cream Girl:n kantakirjauksessa 2015. Tamma suoriutui päivästä erinomaisesti saaden hyvät arvostelut.

i

Rockfield Arctic Glow

Merja Nurmen omistama connemara Rockfield Arctic Glow on ratsutuksessani. Osallistuimme vuonna 2014 kantakirjaustilaisuuteen ja ponibreedersseihin. Ponibreedersissä Glow suoritti radat hyvin, ratsastajanaan Jonathan Silfver.2015 Glow otti Vermon kansallisissa poninäyttelyissä ratsastusluokan luokka voiton ja sai kehuja hyvästä rakenteenteesta ja liikkeistään.

Kuva Sina Nummela

Kuva Leena Kahisaari

Kuva: Sina Nummela

Kuva: Sina Nummela

Merryhill´s Jaguar

Connemara Merryhill´s Jaguar tuli koulutukseeni 3- vuotiaana. Peruskoulutin Jaken ja lisäksi kävimme connemarayhdistyksen järjestämissä kilpailuissa kesällä 2013. Jakke suoritti ja esiintyi edukseen.

Rockfield Scarface

Connemara, jalostusori Rockfield Scarface, on ratsastajansa Milja Hyyppösen kanssa yksi Performance ponies ratsukoista. Karvinen on ollut ratsutuspaikalla ja lisäksi valmennan ratsukkoa tähdäten kilpailuihin. Ratsukko onkin jo nauttinut menestyksestä seura- ja aluetasolla kaudella 2014 .


i

Hagelunds Önskedröm

Irmeli tuli harjoittelemaan ratsun alkeita tallillemme. Irmeli hurmasi meidät herttaisella ja palvelualttiilla luonteellaan ja kehittyi hyvin ratsutusjakson aikana.

Ponnyjoy Pompeija

Sina Nummelan omistama connemara Ponnyjoy Pompeija on ratsastuksessani. Valmennan ratsukkoa myös ensi kauden kilpailuihin. Sina ja Maisu kuuluvat myös tavoitteelliseen Performance Ponies- teamiin.

Muita esittämiäni hevosia:

Kuva Seija Paananen

Kuva Satu Pitkänen

Suomen Hippos ry:n Eliitti Show järjestettiin Elma-messuilla 7-9.11.2014. Connemarojen edustaja oli tänä vuonna ainoana tammana ensimmäisellä palkinnolla jalostusarvosteltu Fieldhill Blue Butterfly 262 C, jonka esitin showssa.
Esitin Rockfield Nightingale connemaran Vermon kansallisissa poninäyttelyissä 2014. Tamma oli luokkansa voittaja 2-3 vuotiaissa tammoissa .

Satu Pitkänen

Satu Pitkänen

Esittämäni varsa Rockfield Euphoria palkittiin champion varsana connemaranäyttelyssä Hyvinkäällä 2014. 

Kuva: Sina Nummela

Kuva: Sina Nummela

Fairyhill Fort oli luonani valmisteltavana Vermon kansallista poninäyttelyä varten. Edi sai hyvät arvostelut ja maininnat muun muassa hyvistä liikkeistä ja rakenteestaan.