Tiedote hevosasiakkaille!
Olen siirtynyt tekemään hevoskouluttajan töitä sivutyönä.

Koulutan ja valmennan kotitallillani mahdollisuuksien mukaan.

Ihanaa ja aurinkoista talviaikaa kaikille!

Gentle Touch  koulutus- ja valmennuspalvelut

Gentle Touch- nimi edustaa monipuolisia palveluita niin hevosille, poneille kun ihmisillekin. 

Päämääränä toiminnassamme on ymmärtää hevosta ja ihmistä kokonaisvaltaisesti. Kun löydämme tasapainon hevosen mielen ja kehon sekä kouluksen ja terveydentilan kanssa voimme pitää hevosistamme mahdollisimman hyvää huolta. Lähellä sydäntäni on tietysti myös hevosihmiset. Tarjoan heille valmennus- ja koulutuspalveluiden lisäksi henkistä valmennusta,  jotta löydämme mahdollisimman hyvänolon. Silloin hallitsemme mieltämme sekä kehoamme paremmin ja voimme keskittyä läsnäoloon, mikä on hevosten kanssa kaiken tekemisen lähtökohtana.Hevosen kouluttaminen maasta mahdollisimman kuuliaiseksi, yhteistyöhaluiseksi ja rennoksi.

Hevosen kouluttaminen selästä mahdollisimman hyväksi niin henkisesti kun fyysisesti.

Maastavalmennukset 

Pohja yhteistyölle, kunnioitukselle ja luottamukselle on hyvä lähteä rakentamaan maastakäsin. Sillä kaikki muu, kun ratsailla olo on maastakäsittelyä. Kerron ihmisille koulutuksen aikana millainen eläin hevonen on ja mitä se meiltä tarvitsee.

Koulutusten aikana harjoittelemme hevosen ja omistajan kanssa miten hevosen kiinnostusta, kunnioitusta ja keskittymiskykyä voidaan parantaa. Näin saavutamme rennomman ja yhteistyöhaluisemman hevosen ja arki, on se harraste-,tai kilpahevonen lajista riippumatta, sujuu helpommin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Gentle Touch valmennettavaksi!

Lastauskoulutus

Ensi tapaaminen on asiakkaan luona ja tutustumme sekä kartoitamme tilanteen. Työstän hevosta ja ohjaan omistajaa tapauskohtaisesti. Päämääränä on, että omistaja pärjää tulevaisuudessa hevosen kanssa itsenäisesti. Tapaamme yleensä tästä syystä useamman kerran, jotta myös ihmisellä on aikaa oppia. Trailerikoulutus on hyvin hevoskohtaista ja yleensä monivaiheinen prosessi. Sitoudun hevoseen ja olen omistajan tukena ja apuna jatkossakin.

Hevoset, jotka kaipaavat toistoja ja aikaa enemmän, otan mielelläni omalle tallille koulutukseen. Koulutusjakso muotoutuu hevosen tarpeiden mukaan. Koulutusjakson päätteeksi käymme omistajan kanssa läpi koulutustekniikan ja miten koulutusta jatkossa työstämme tarvittaessa myös yhdessä.

Valmennukset kouluratsukoille

Valmentajana pääpaino minulla on hyvässä ratsastettavuudessa. Hevosen kunto ja lihaskunto tulee rakentaa huolella, samoin hevosen mieli tulee voittaa puolellemme.

Sileänvalmennukset estehevosille ja poneille

Mitä parempi hevosen ratsastettavuus on sileällä sen paremmat mahdollisuudet estehevosella on menestyä esteillä. Sileänvalmentajalla on tärkeä rooli esteratsukoiden perusasioiden työstämisessä.

Team Gentle Touch valmennuspaketti

Olen perustanut valmennuspaketin valmennettavilleni joiden matkassa olen läsnä säännöllisesti. Paketti sisältää maasta- ja selästä valmennus- ja koulutusapua sekä apua hevosen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Teamilaisille järjestetään myös henkistävalmennusta ja tapaamme isompienkin koulutuspäivien yhteydessä. Pidän yhteyttä valmennetaviini myös valmennuspäiväkirjafoorumin kautta ja näin hevosen kanssa harrastamisesta tai kilpailemisesta tulee suunnitelmallisempaa ja minun on helpompi olla teamilaisteni matkassa mukana.

Ratsutuspalvelut

Läpiratsastan hevosia ja poneja mahdollisimman miellyttävän tuntuisiksi ratsastaa. Sisäänratsastan mahdollisuuksien mukaan ja jatkokoulutan hevosia ja poneja tallilani kesäkaudella,

Valmennus Performance Ponies team

Sillä olen ponikokoinen ratsuttaja autan poniratsukoita selästä ja valmentajana. Nuoret poniratsastajat ovat erityisen lähellä sydäntäni. Valmennan tarvittaessa maastakäsittelyssä, jotta kilpaileminen ja harrastaminen ponin kanssa olisi kokonaisuudessaan turvallisempaa, helpompaa ja miellyttävämpää.Trailerikoulutus

Maastakoulutus

Esittäminen näyttelyissä, tapahtumissa ja muissa koitoksissa

Valmennuspalvelut

Estehevosten ratsastettavuuden parantaminen. Kuvassa ratsastajana Madis Morna.

Kantakirjaustilaisuudet

Ratsastaja Laura Loiva